La llar d'infants Mare de Déu de Montserrat celebra el 50è aniversari amb una festa per a alumnes i ex alumnes

Societat

Publicat el 25/oct/08 per Núria Juanico

La llar d'infants Mare de Déu de Montserrat ha celebrat aquest dissabte una festa per commemorar els 50 anys de la seva fundació. L'escola bressol ha organitzat tot un seguit d'activitats entre les quals destaquen inflables per als més petits, tallers per als exalumnes i una xocolatada popular. La celebració ha tingut molt bona acollida pel públic, que ha pogut gaudir de de l'actuació d'una conta-contes, entre altres.

Des de les deu del matí fins a les dues del migdia, tots aquells que s'han acostat a la llar d'infants Mare de Déu de Montserrat han pogut celebrar el 50è aniversari del centre.

La llar d'infants s'inaugurà l'any 1958 a càrrec del rector Mossèn Juli i durant els inicis tenia tan sols un paper assistencial, tot i que actualment és un centre educatiu. Ho explica la directora del centre, Núria Pujolar.


Núria Pujolar

El paper de l'escola era assistencial al principi. Ara és una escola bressol i ja fa molts anys que hi treballem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte, que ha tingut una magnífica resposta de pares, alumnes i ex-alumnes, ha comptat amb la presència de l'alcalde. Recoder ha explicat quin ha estat el paper del centre a la ciutat.

Lluís Recoder

Aquesta escola va néixer en un moment que hi havia molt poques escoles a Sant Cugat. Són molts nens els que han passat pel centre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El centre, situat al carrer Abat Biure 29, es caracteritza segons la regidora d'Educació Esther Salat per la vinculació entre els mestres i les famílies.