Promusa compleix 20 anys el proper trimestre amb 1.220 habitatges lliurats

Pisos de Promusa

Societat

Publicat el 3/nov/08 per Anna Bernadó

L'empresa municipal d'habitatge Promusa celebrarà 20 anys el primer trimestre de 2009. Al llarg de la seva existència, la companyia ha entregat 1.220 habitatges, en té 478 en construcció i 520 en projecte. Un cop lliurats, un 8,5% de la població de Sant Cugat viurà en pisos de protecció oficial, segons ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

El 20 d'octubre de 1988 es decidia en un ple municipal la creació de Promusa, l'empresa municipal d'habitatge. El primer trimestre de l'any que ve se celebraran els 20 anys de la seva constitució.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha repassat la història de la companyia i ha explicat la feina feta en aquests 20 anys. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Ha lliurat 1.220 habitatges i en té 478 en construcció i 520 en projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un dels punts crítics en la història de l'empresa municipal d'habitatge ha estat aquest setembre, quan tres adjudicataris d'habitatges protegits van haver de retornar els pisos a l'Ajuntament perquè bancs i caixes no els atorgaven préstecs. Les entitats no volien prestar els diners, tot i que el consistori és avalador en l'operació de compra. Els tres casos afecten les promocions de Can Canyameres i Pere Ferrer.

Tot i això, Conesa assegura que Promusa actualment està en un bon estat i creu que ha tingut cura a l'hora de compaginar la vocació de servei públic i l'equilibri empresarial.

Mercè Conesa

Promusa està en un bon estat i és una empresa que ha fet molta feina, ha tingut cura a l'hora de tenir uns resultats equilibrats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'1 de desembre se sortejaran 59 pisos de lloguer per a joves situats a Can Minguet, a la carretera de Vallvidrera, i 50 pisos de lloguer gerenal a Vallseca.