Els implicats en el cas de presumptes maltractaments en una ludoteca estan a l'espera de ser citats pel jutge

Imatge d'arxiu

Societat

Publicat el 4/nov/08 per Anna Gonzalez

Els Mossos d'Esquadra ja han entregat a la fiscalia l'informe de la investigació sobre els presumptes maltractaments a una ludoteca de la ciutat. La treballadora denunciada per una veïna està a l'espera de ser citada pel jutge, que manté el cas per la via penal. També estan pendents de rebre la citació la directora del centre i una altra professora.

La treballadora de la ludoteca va ser denunciada el setembre per una veïna, Carmen Flores, per presumptes maltractaments als infants del centre. La denunciant va assegurar que havia presenciat els maltractaments durant una prova laboral per a una vacant del centre.

Segons la denunciant, la treballadora de la ludoteca escridassava amb violència els nens, els rentava amb aigua freda i els feia menjar aliments que havien vomitat.

De la seva banda, la treballadora va negar durant la seva declaració davant els Mossos d'Esquadra els fets. La directora del centre, que va declarar el mateix dia com a testimoni, va corroborar la versió de la denunciada i va assegurar que en els tres anys que hi treballa la cuidadora mai ha rebut cap queixa.

Ara, tots els implicats estan a l'espera de ser cridats a declarar en un judici.