El Monestir dels Infants finalitzarà amb més de 15.000 visites

L'alcalde Lluís Recoder en la visita que ha fet al Monestir dels Infants

Societat

Publicat el 4/feb/03 per Sílvia

Més de 15.000 persones hauran visitat el Monestir dels Infants quan aquest estigui acabat. Amb aquesta xifra a la mà, l'alcalde considera que la iniciativa ha complert el seu objectiu de donar-se a conèixer a tot Catalunya. A més, Lluís Recoder s'ha felicitat pel fet que la maqueta s'executi al ritme previst.

El dia 15 els santcugatencs podran veure la reproducció del Monestir totalment acabada. Fins aquest dia, més de 15.000 persones hauran visitat la maqueta, que va iniciar-se fa 4 mesos. D'aquesta xifra de visitants, 5.500 corresponen als escolars que han realitzat el petit Monestir i la resta, 10.000, són les persones que han visitat el recinte els caps de setmana.

L'alcalde ha valorat mot positivament aquests resultats ja que suposa que la figura del Monestir s'ha difós més enllà de la nostra ciutat:

Lluís Recoder

A aquestes alçades, crec que el Monestir dels Infants ha complert sobradament els objectius de donar a conèixer el monument a tot Catalunya


Lluís Recoder ha fet aquest balanç durant la visita que ha realitzat a l'interior de la cúpula que cobreix el petit monument. L'alcalde també ha recordat que la construcció de la maqueta ha permès que els santcugatencs més menuts sentin el monestir més seu.

Això ha estat possible, entre d'altres coses, perquè el tipus de reproducció escollit dóna als infants una percepció del tamany real del monument. Ho explica el monitor de l'activitat, Josep Ramon Fernández:

Josep Ramon Fernández

La maqueta té una escala u cinc perquè els nens percebin el monument de la mateixa manera que els adults veuen el Monestir


A dia d'avui, s'ha descobert el cel de la cúpula que envolta l'estructura de la maqueta perquè pugui sortir el campanar. Recordem que nens de 6 a 12 anys estan construint aquest monestir que fa 8.000 d'alçada i 200 metres quadrats de superfície.