La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra planteja modificar el Pla General Metropolità

Societat

Publicat el 6/feb/03 per Vanesa

La Plataforma Cívica per la Defensa de la Torre Negra i Rodals creu que la modificació del Pla General Metropolità és una eina essencial per la protecció íntegra de la serra de Collserola. L'última reunió de la Plataforma ha posat de manifest que la modificació del PGM permetria suprimir infraestructures com el Túnel d'Horta o el Túnel Central que són un atac a la conservació de la Serra.

D'aquesta amnera, la Plataforma s'afegeix a la proposta feta per l'alcalde de modificar en la seva totalitat el Pla General Metropolità del 76. S'ha decidit engegar una enquesta que es passarà a tots els alcaldables per conéixer els seus plantejaments sobre la protecció íntegra de la serra de Collserola i saber les propostes de cada grup polític planteja davant agressions com, per exemple, el Centre Direccional.

El president de la FAV i membre de la Plataforma, Manel Sánchez, ha explicat que la modificació del PGM és una eina essencial que ha de servir per blindar la protecció de la serra de Collserola:

Manel Sánchez

En el PGM del 76 encara hi ha contemplades una sèrie de construccions que són agresions a la natura


Recordem que l'alcalde ha demanat diverses vegades la modificació general del PGM, ja que el planejament urbanístics del 76 ha quedat desfassat després de 25 anys. El ple municipal va acordar traslladar aquesta proposta a la Generalitat amb els únics vots de l'equip de govern i Esquerra , i l'abstenció del PSC i ICV.