Denuncien un possible frau en el cobrament d'un deute

Carta on es reclama el pagament del suposat deute

Societat

Publicat el 20/nov/08 per Miquel Herrada

Una santcugatenca denuncia que una empresa de cobrament de deutes amb seu a Luxemburg li reclama el pagament d'uns rebuts que no té pendents. L'afectada, que ho considera un frau, assegura que no té cap deute pendent amb Canal Satélite Digital, tot i que ha rebut una carta sol·licitant-li que aboni 43 euros en un número de compte corrent per un suposat impagament en el moment de donar-se de baixa d'aquesta plataforma digital.

Un despatx d'advocats de Barcelona s'ha dirigit per carta a l'afectada, Antònia Espinosa, reclamant-li el pagament d'aquesta quantitat en representació de Fenix Cartera, una empresa amb seu a Luxemburg que gestiona la cartera de morosos de Canal Satélite Digital, entre d'altres empreses. En la carta, la conviden a ingressar 42'94 euros en un compte corrent en concepte de 'recuperació de rebuts que van quedar pendents de pagament' a la plataforma digital en el moment de tramitar la baixa del servei.

L'afectada, Antònia Espinosa, ha negat a Cugat.cat que tingui cap deute amb aquesta companyia i ha indicat que es tracta d'un frau.

Antònia Espinosa

Em reclamen un deute pendent. Fa 18 anys que vaig contractar el Plus, però em vaig donar de baixa i vaig tornar l'aparell. No els dec res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els responsables del despatx d'advocats Corporación Legal, que representa a Fenix Cartera, han explicat a Cugat.cat que la companyia luxemburguesa és totalment fiable i que no els consta que hi hagi més queixes. En tot cas, adverteixen que si algú considera que els deutes són incorrectes, el que ha de fer és denunciar-ho a la justícia, en comptes de tacar el nom d'una companyia respectable.