El 28è sopar benèfic d'ASDI es presenta més participatiu que mai i amb l'objectiu de recaptar diners per la llar-residència

La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, durant una entrevista anterior a Cugat.cat

Societat

Publicat el 29/nov/08 per Mar Castro

El 28è sopar benèfic de l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI), que se celebra aquest dissabte a la Masia Can Rosàs, aconseguirà batre tots els èxits de participació. Més de 350 persones ja han confirmat la seva assistència a aquest esdeveniment solidari que té l'objectiu de recaptar diners per tirar endavant el projecte de la llar-residència de l'entitat.

La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha explicat a Cugat.cat que el sopar benèfici d'enguany està ple de novetats i sorpreses. La màgia centrarà l'esdeveniment que comptarà també amb la participació dels nois de l'entitat.

L'escoltem.

Mercè Martínez

Es farà una tòmbola espectacular. La gent s'ha bolcat molt. Volem que quedi el màxim de bé. Hi ha molts voluntaris i creiem amb el projecte de la llar-residència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Martínez ha explicat que el projecte de la llar-residència, que s'ha encarit mig milió d'euros més, continua com l'objectiu principal de l'entitat. En aquest sentit Martínez ha avançat que Caja Navarra, a partir dels seus projectes socials, ha recaptat al llarg d'aquest any més de 54.000 euros.

Mercè Martínez

Vam posar el projecte de la llar-residència a Caixa Navarra. Han col·laborat més de 400 persones i ja han recaptat 54.500 euros.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Martínez ha afegit que estan treballant per aconseguir més ajudes bancàries d'aquest tipus i que Caja Madrid també està recaptant diners i que ja porten donats 90.000 euros.