L'Oncolliga presenta a l'Ajuntament la seva delegació a la ciutat

Membres de l'Oncolliga a la presentació a l'Ajuntament

Societat

Publicat el 26/nov/08 per Marc Guillot

Un servei d'atenció a domicili, d'orientació laboral, suport psicològic i un programa d'activitats per a dones amb càncer de mama són alguns dels serveis que ofereix la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga). Aquesta organització sense afany de lucre ha instal·lat una nova seu a la nostra ciutat i l'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut els seus representants a l'Ajuntament aquest dimecres.

En la presentació pública de la seu de l'Oncolliga a Sant Cugat, la coordinadora de l'equip professional, Concha Puig, ha destacat d'entre tots els serveis que s'ofereixen als malalt, el programa d'atenció a domicili, cada vegada més demandat i que és un dels pilars de la tasca de l'Oncolliga.

Concha Puig

El programa més important és el servei a domicili. Són persones molt preparades tant humana com tècnicament i arriben on moltes vegades no pot arribar el malalt o la família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puig a remarcat que la tasca de la fundació és augmentar la qualitat de vida del malalt i cobrir els buits que hi ha a la sanitat pública.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut els representats de la fundació i ha destacat la importància de la feina d'acompanyament al malalt.

Lluís Recoder

Aquestes feines d'acompanyament són molt valuoses ja que el nostre sistema sanitari no les cobreix i s'han de cobrir des d'altres bandes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Totes aquestes ajudes es complementen amb la prestació de material clínic per facilitar la vida quotidiana al malalt. L'Oncolliga també organitza seminaris i conferències per completar el pla d'ajut als malalts de càncer.