ASDI celebra la nit més participativa dels seus 28 anys d'història

Societat

Publicat el 30/nov/08 per Nuria Alcala

L'Associació pro-disminuïts psíquics i físics de Sant Cugat (ASDI) celebra els seus 28 anys amb el sopar solidari més nombrós de la història del col·lectiu. Una actuació màgica i el sorteig de 700 premis han omplert la nit al restaurant Masia Can Rosàs.

Amb l'objectiu ferm d'enllestir la seva futura llar-residència, ASDI ha organitzat un any més un sopar solidari que alhora celebra l'aniversari de l'associació. La nostra ciutat torna a ser escollida enguany com a escenari de l'acte. Es tracta del sopar que ha acollit més comensals dels 28 anys d'activitat de l'associació.

La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez ha valorat molt positivament aquest fet, qualificant de 'mimat' el seu col·lectiu.


Mercè Martínez

Ens hem quedat molt sorpresos amb l'acollida del sopar. ASDI és una entitat mimada dins del municipi i la gent respon francament bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Una gran representació d'entitats i de partits polítics amb seu a Sant Cugat s'han donat cita al restaurant Masia Can Rosàs, entre ells l'alcalde, Lluís Recoder, que ha encoratjat l'ASDI per la consecució de la seva llar-residència durant el seu discurs precedent al sopar.

Recoder ha valorat així la participació al sopar benèfic.


Lluís Recoder

ASDI ha tingut una evolució molt positiva a Sant Cugat. Me n'alegro molt que la seva crida a la societat civil santcugatenca hagi tingut una resposta tan gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De la seva banda, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha valorat molt positivament el fet d'acollir al municipi una associació que dóna cobertura a tot Sant Cugat.


Montserrat Turu

Estem orgullosos de tenir a Valldoreix una associació com ASDI, que dóna servei a tota la societat santcugatenca. Estem contents d'acollir un dels sopars més nombrosos de l'associació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El lliurament d'un obsequi als assistents ha donat el tret de sortida al sopar solidari, que ha estat amenitzat amb un espectacle de màgia. Després del sopar s'ha fet el tradicional sorteig benèfic. Plantes, làmpades, bolets, cafeteres i fins i tot viatges han estat els premis d'enguany. Els diferents objectes han estat cedits pels comerços de la ciutat.