Les Planes dóna el tret de sortida al Nadal amb la Fira de Santa Llúcia

Societat

Publicat el 15/des/08 per Nuria Alcala

Un espectacle d'animació infantil, el sorteig d'una panera i una xocolatada han estat les principals activitats de la Fira de Santa Llúcia de les Planes. Les cinc entitats del districte s'han donat cita aquest diumenge a la plaça de la Creu d'en Blau.

Un any més, les Planes ha donat el tret de sortida a la seva particular celebració de les festes nadalenques amb la Fira de Santa Llúcia. Les diferents entitats del municipi han instal·lat una paradeta a la Plaça de la Creu d'en Blau. Aquest espai ha acollit durant tot el matí un espectacle d'animació infantil i el sorteig d'una panera.

Una xocolatada ha encetat les activitats de la tarda. Els més petits han pogut donar la seva carta pel Pare Noel a un ambaixador que ha arribat fins al districte.

La membre de la Comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, ha valorat molt positivament la participació d'enguany.


Begoña Paradeda

Estem molt contents ja que la gent ha respost molt bé a les activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les activitats nadalenques continuen al municipi amb la celebració del Caga Tió i la vinguda d'un ambaixador reial per recollir les cartes als Reis Mags, entre d'altres.