L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran inicia negociacions per traslladar la seva seu social

Societat

Publicat el 17/feb/03 per Mar

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran fa una crida per obtenir els mitjans suficients que permetin el trasllat de la seva seu. Amb l'objectiu de millorar les condicions actuals i solucionar la falta d'espai, l'entitat creu necessari anar a un altre local que s'adapti millor a les seves necessitats.

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran busquen una via per a poder traslladar la seu d'aquesta entitat a un lloc més ampli que tingui prou capacitat per poder acollir les seves activitats. L'actual local de l'entitat, que enguany celebra el seu 50è aniversari, tan sols disposa de 110 metres quadrats. Una altra queixa que transmet l'entitat és l'elevat preu de l'actual lloguer, que és el doble que el d'abans i no queda cobert amb la subvenció que en fa l'Ajuntament.
Una solució que seria més assequible als seus recursos és la possibilitat d'adquirir un local municipal o una nau industrial. Encara que el major obstacle ve donat pels elevats preus del mercat immobiliari a l'hora de buscar un altre local.