Satisfacció veïnal per la remodelació del carrer Montserrat

Societat

Publicat el 17/gen/09 per Marc Guillot

Prop de 100.000 euros serveixen per renovar la xarxa d'abastiment d'aigua potable, asfaltar de nou tota la carretera i arreglar la vorera del carrer Montserrat, situat al barri de Sant Francesc. L'Ajuntament i els veïns han inaugurat la remodelació del carrer aquest dissabte, tot i que estan previstes altres actuacions al barri.

Els veïns s'han mostrat molt satisfets del resultat de les obres. Els escoltem.

Veïns

Com a santcugatenc estic molt content, tot el que sigui millorar és perfecte. / Aquesta millora és un bé pel poble. / Millora i qualitat, aquest carrer abans estava una mica abandonat i ha quedat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Aquesta actuació inclou la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua potable, de l'asfalt i les voreres. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem donat una passa més per la renovació integral d'aquest barri de Sant Francesc. Estic satisfet perquè aquesta renovació és molt important i crec que la gent ho valora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'alcalde ha destacat que la renovació del barri no és només per fora, sinó que també s'han renovat els sistemes de clavegueram, que ara per ara, són els millors que hi ha a la ciutat.