Els Amics de la Unesco fan una nova crida per recaptar roba pels nens de Romania

Societat

Publicat el 26/feb/03 per Sílvia

Els Amics de la Unesco han fet una nova crida als santcugatencs perquè col·laborin en la campanya de recaptació de roba pels nens de Romania. L'entitat valldoreixenca també ha aprofitat per agrair el suport que la iniciativa ha rebut per part de diverses entitats locals, entre elles Ràdio Sant Cugat.

Quan queda un mes perquè finalitzi la campanya de recollida de roba i material escolar pels nens de la ciutat de Roman, la presidenta dels Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, ha emplaçat els ciutadans a fer un últim esforç per aquesta causa.

Aquesta iniciativa està recaptant material des de fa tres mesos amb un gran èxit. El col·lectiu ha empaquetat més d'un centenar de caixes que s'enviaran a l'inici de la primavera. Montserrat Rumbau explica perquè la partida s'enviarà en aquesta data:

Montserrat Rumbau

A la primavera podran anar millor a recollir la roba al sud del país, perquè ara hi ha molta neu a les carreteres


D'altra banda, Rumbau ha remarcat l'important paper que han tingut algunes entitats de la ciutat a l'hora de tirar endavant aquesta iniciativa. A banda de Ràdio Sant Cugat i l'IES Leonardo Da Vinci, Rumbau ha tingut paraules pels col·lectius Pa Sense Fronteres i Mercantic:

Montserrat Rumbau

L'ONG Pa Sense Fronteres i Mercantic ens han ajudat molt en aquesta campanya


La presidenta dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat també ha elogiat la solidaritat dels santcugatencs que van apadrinar 38 nens romanesos.