Zona verda experimental a l'aparcament de l'estació de Valldoreix

Nou sistema d'aparcament a l'estació de Valldoreix

Societat

Publicat el 13/feb/09 per Josep Gimeno

L'EMD implantarà experimentalment la zona verda a l'aparcament de l'estació de Valldoreix per regular l'ús del vehicle privat a la zona. CiU-Actuem força amb la seva majoria que la mesura inclogui tots els santcugatencs i no només a valldoreixencs i santcugatencs propers a aquest territori, tal com volia el govern de l'EMD.

En total, es provaran unes 380 places d'aparcament repartides entre el pàrking de l'estació, els carrers del Bruc i Sant Jaume i altres zones properes. El període de prova durarà uns 8 mesos a partir de la seva implantació. La zona verda tindrà l'horari de set del matí a vuit del vespre i hi podran aparcar tots tipus de vehicles.

El vocal de Mobilitat, Joan Gaya, explica que caldrà un distintiu per estacionar-hi un vehicle.

Joan Gaya

Per aparcar, caldrà un distintiu que s'haurà de posar en el vehicle.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb tot, Montserrat Turu considera que a causa de la modificació introduïda per CiU-Actuem la mesura no aconseguirà el que s'esperava. Així ho ha dit aquest divendres durant la seva entrevista bimensual a Cugat.

Montserrat Turu

Funcionarà com a efecte dissuasori per a la gent de fora de Sant Cugat, però no servirà per als valldoreixencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La quota a pagar serà d'uns 20 euros anuals un cop el sistema hagi superat el període de prova. Els residents als carrers inclosos dins la zona verda no hauran de pagar la taxa.