Joan Carles Alayo: 'Tota la ciutat premia la Marxa Infantil perquè tothom hi participa'

Societat

Publicat el 22/feb/09 per Anna Bernadó / Josep Gimeno

Els 50 anys que suma la Marxa Infantil organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat li han valgut a la popular cita un dels Premis Ciutat de Sant Cugat. El guardó se suma a l'acte d'homenatge i a la placa que dóna nom a un passatge de la ciutat, que al llarg de l'any han servit per reconèixer l'única caminada de Catalunya que ha assolit aquesta efemèride.

Al llarg de l'any 2008 s'han dut a terme diversos actes per commemorar els 50 anys d'aquella primera cita pel Parc de Collserola. El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) es va convertir al maig en l'escenari de l'homenatge als 50 anys de la Marxa Infantil. L'acte va comptar amb l'assistència de centenars de persones, entre elles els participants de la primera edició de la Marxa, celebrada l'any 1959.

Més de mil parelles van participar a l'abril a la cinquantena edició de la caminada, que ara ha rebut el reconeixement dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La popular cita també ha quedat immortalitzada en una placa que dóna nom al passatge ubicat entre el Club Muntanyenc i els pavellons esportius de la Rambla del Celler.

El fins l'edició passada coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo, assegura que el premi és de tota la ciutat.

Joan Carles Alayo

Estem molt contents i agraïts al poble perquè ens hagi triat per aquest premi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Club Muntanyenc ja ha anunciat el desig de crear un llibre que reculli els 50 anys de la Marxa Infantil i l'associació Amics de la Marxa per consolidar la caminada.