UREF i ATLF: 'El premi ens dóna molta empenta ara que hem fet 30 anys'

Societat

Publicat el 22/feb/09 per Marc Texidó / Mar Castro

Els actes de celebració dels seus 30 anys han fet mereixedors d'un Premi Ciutat de Sant Cugat la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta (UREF) i l'Agrupació Teatral la Floresta. La representació 'El Mètode Gronhölm' i un sopar que va aplegar més d'un centenar de persones són algunes de les activitats que van servir a les dues entitats per celebrar les seves tres dècades de funcionament.

L'any 1978 la Unió Reacreativa i Esportiva de la Floresta (UREF) i l'Agrupació Teatral la Floresta van obrir les portes però no va ser fins que es van legalitzar les associacions veïnals i culturals que van formalitzar la seva situació. L'Agrupació Teatral compta ja amb més d'una trentena de persones que hi col·laboren entre actors i tècnics, i ha participat en diversos certàmens. Pel que fa a la UREF, l'entitat aplega més de 150 socis i col·laboradors. Un dels objectius de l'associació és promocionar l'esport entre els florestans.

La secretària de l'Agrupació Teatral la Floresta, Maribel Martínez, i la de la UREF, Maria Jesús Costa, es mostraven així de satisfetes pel guardó.

Maribel Martínez / M.Jesús Costa

Això ens dóna molta empenta per superar les dificultats. / No ens ho imaginàvem, ja era un premi ser finalistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Les dues entitats esperen seguir treballant per la Floresta, com a mínim, durant 30 anys més.