La comissió de barraques de la Festa Major vol tornar a comptar amb la implicació de les entitats

Societat

Publicat el 11/mar/03 per Eugènia

La comissió de barraques de la Festa Major aposta novament per la implicació de les entitats en l'organització d'aquesta celebració. La principal novetat de l'edició d'enguany serà la potenciació dels sopars populars, les activitats de tarda i la creació de nous espais per donar resposta a tots els gustos.

La comissió de les barraques ja ha començat a treballar de cara a la festa major d'aquest any. Així ho ha fet saber a les entitats en la reunió que han mantingut aquest cap de setmana i que també ha servit per fer valoració dels resultats obtinguts l'any passat. Des de barraques es considera que s'està en el bon camí però s'han d'aportar noves iniciatives perquè la festa arribi a tots els públics. Segons Oriol Moliner, membre de Barraques, la participació de les entitats és el més important.

Oriol Moliner

Intetem que sigui una festa molt participativa on les entitats es mullin molt


En la present edició es potenciaran els sopars populars, les activitats de la franja de tarda i es crearà un espai per la música electrònica, entre d'altres. Pel que fa a la valoració de l'any passat, les entitats s'han mostrat molt satisfetes. Ho explica Oriol Moliner.

Oriol Moliner

Les entitats estan molt contentes, tot i que reconeixen que muntar les barraques és una feinada


La comissió també ha fet una crida a la participació de tothom que tingui idees per millorar les barraques. Tots els interessats poden enviar un correu electrònica a la següent adreça: organitza@barraques.com o deixar una nota a la Casa de Cultura.