La delegació d'Alba s'acomiada de Sant Cugat amb un concert de música moderna

Societat

Publicat el 7/abr/09 per Anna Gonzalez

El joves intèrprets de la ciutat italiana d'Alba han ofert aquest dilluns l'últim dels concerts programats dins l'intercanvi cultural que han fet amb joves santcugatencs. Les escoles de música Fusió i Vida Pertinni han pujat plegades a l'escenari del Club Muntanyenc per oferir un repertori de música moderna.

Després d'un cap de setmana d'intercanvi, els joves albesos i santcugatencs han tancat l'estada amb un concert conjunt. Aquest és el segon concert que han ofert, després que aquest diumenge interpretessin un repertori de música clàssica a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Els joves músics valoren així l'experiència

Participants

La música és un instrument de comunicació internacional. / És una experiència molt maca perquè podem conèixer altra gent, segurament una experiència única.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els concerts s'emmarquen dins un intercanvi musical i cultural entre l'escola Fusió i les escoles italianes Ludovico Rocca i Vida Pertinni. La codirectora de Fusió, Gemma Navarra, explica l'objectiu d'aquest intercanvi.

Gemma Navarra

L'objectiu és conviure i compartir experiències, tant musicals com la vida amb les famílies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest intercanvi musical i cultural retorna l'experiència que els santcugatencs van viure l'any passat a la ciutat italiana d'Alba, gràcies a l'agermanament de les dues ciutats. Tal com va fer la delegació santcugatenca a Alba, els italians també han pogut conèixer el patrimoni de la ciutat amb una visita guiada al Monestir i el seu entorn.