Premi RAC a la Federació de Ràdios Locals

Logotip de la Federació de Ràdios Locals

Societat

Publicat el 15/mai/09 per Silvia Gonzalez

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya, on està integrada Cugat Ràdio, ha rebut una menció d'honor als Premis Ràdio Associació de Catalunya per l'elaboració del Llibre Blanc de les Ràdios Locals. Cugat Ràdio i altres emissores municipals van participar en la confecció d'aquest manual que vol ser una radiografia de la realitat actual del sector.

El president de la Federació de Ràdios Locals, Manel Ramon, ha recollit aquest dijous el premi destacant que el Llibre Blanc de les Ràdios Locals constitueix un full de ruta a seguir per a les 240 ràdios locals que hi ha al país. Cugat Ràdio, juntament amb les emissores municipals d'Ametlla de Mar, Bellpuig, Cornellà i Salt, va col·laborar en l'elaboració d'aquest llibre blanc recollint les aportacions dels oients.

Els Premis Ràdio Associació de Catalunya també ha atorgat mencions d'honor a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el locutor Josep Maria Francino i Link Comunicacions. El guardó al millor programa de ràdio local ha estat per a 'Hores extres' de Ràdio Premià de Mar.

L'any passat, Cugat.cat va emportar-se el premi d'innovació per la conversió de Ràdio Sant Cugat, ara Cugat Ràdio, en un grup de comunicació multimèdia.