Poques incidències durant la celebració de la Lliga de Campions, segons la Policia Local

La majoria dels santcugatencs han celebrat el triplet amb civisme

Societat

Publicat el 28/mai/09 per Mar Castro

Sant Cugat ha viscut la nit de celebració de la tercera Lliga de Campions aconseguida pel Barça sense incidències destacables. Segons ha informat la Policia Local a Cugat.cat, s'han produït trencadisses de vidres i la crema d'un contenidor, entre d'altres. La policia no ha efectuat cap detenció i no hi ha hagut cap ferit.

El sotsinspector de la Policia Local, Àngel Pastor, ha explicat a Cugat.cat quines han estat les principals incidències que s'han detectat aquesta matinada a la nostra ciutat.

Àngel Pastor

Hi hagut la crema d'un contenidor, trencament d'un focus, han cremat el contingut d'una papera...Bàsicament trencadisses de vidres però destacaria una nit d'alegria i sense gaire incidències.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











D'altra banda, Pastor ha explicat que s'han identificat dues persones a la plaça d'Octavià que portaven un parell de bengales que s'han pogut detectar abans de ser enceses.

La majoria dels efectius de la Policia Local, juntament amb Mossos d'Esquadra i membres de Protecció Civil, han estat situats a la plaça d'Octavià i a la rotonda de Gabriel Ferrater, epicentres de les celebracions blaugranes.

Pastor ha explicat que durant la matinada s'ha tancat el trànsit rodat durant unes hores a la zona del passeig Torre Blanca i la rotonda de Gabriel Ferrater per evitar atropellaments i altres incidències.