L'Esbart confia que tindrà nou local de cara al curs vinent

Societat

Publicat el 2/jun/09 per Oriol Sumsi

L'Esbart espera posar fi a quatre anys sense seu amb un local que ha trobat al centre de la ciutat. Ara, l'entitat confia que l'Ajuntament assumeixi els costos d'adequació del nou espai, que s'ha d'insonoritzar i posar al dia pel que fa a les instal·lacions elèctriques i la seguretat.

L'Esbart, que es va quedar sense local després que la promotora Siglo XXI, propietària de l'edifici, fes fallida després d'enderrocar-lo, ha visitat durant els últims mesos fins a sis espais. L'opció actual és un local d'uns 500 metres quadrats situat al centre de la ciutat que té diferents sales i un magatzem.

Segons la presidenta de l'Esbart, Imma Bové, aquest espai els satisfà, però ha explicat que necessiten la implicació de l'Ajuntament. Bové confia que la reunió que mantindran la setmana que ve amb representants de l'equip de govern suposi el final d'aquesta situació.

Imma Bové

El procés de buscar local ja l'hem fet, però ara depenem completament d'una reunió que tenim la setmana que ve amb l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Bové ha assegurat que l'entitat no s'ha ressentit d'aquest període sense un local apropiat, ja que el número de balladors no només s'ha mantingut sinó que ha augmentat.