ASDI obre les portes per oferir esmorzars a escoles i entitats

Societat

Publicat el 5/jun/09 per Marc Sala

L'Associació pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha obert aquest divendres als mitjans de comunicació i les autoritats els seus esmorzars setmanals. Es tracta d'una activitat que permet als membres d'ASDI connectar amb la ciutadania i que habitualment acull visites d'escoles i entitats de l'entorn. Amb aquests esmorzars, es vol normalitzar la vida quotidiana dels membres de l'associació i fomentar la seva responsabilitat.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha participat aquest divendres a la seu d'ASDI en un d'aquests esmorzars, on ha pogut degustar l'àpat preparat per alguns dels associats. Una vegada a la setmana, els membres d'ASDI es reparteixen les tasques per organitzar un esmorzar obert a entitats i escoles.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, destaca la importància d'aquestes activitats obertes.

Carmela Fortuny

L'important és compartir amb aquests nois i veure quines activitats fan. Aquestes activitats s'han de normalitzar el màxim possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










A més dels esmorzars, ASDI ofereix diverses teràpies al seus membres. Per exemple, la teràpia assistida amb gossos que cerca els estímuls físics i emocionals a través dels animals. La directora del Centre de Teràpies Assistides amb Cans, Eva Domènec, explica en què consisteix aquest mètode.

Eva Domènec

ASDI ha introduit la teràpia assistida amb animals on l'animal és una eina per estimular i motivar els nois.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els esmorzars setmanals d'ASDI s'emmarquen en l'esforç de l'entitat d'obrir-se a la ciutat i donar a conèixer la seva tasca. En aquest mateix sentit, ASDI organitza amb altres entitats una parada al mercadet dels dijous des de fa dues setmanes.