El complex Las Lunas celebra el seu novè aniversari amb una gran festa

Sopar de celebració del nové aniversari de Las Lunas

Societat

Publicat el 19/jun/09 per Adrià Claramunt

Una vuitantena de persones han assistit aquest dijous al sopar de celebració del novè aniversari del complex residencial per a gent gran Las Lunas. Els residents del centre s'han felicitat per gaudir d'una vetllada tan agradable acompanyats pels seus veïns de comunitat i familiars que s'han desplaçat a les instal·lacions per l'ocasió.

El president de la comunitat Las Lunas, Fritz Bombeli, ha mostrat la seva felicitat per aquesta celebració i ha destacat la qualitat de vida de què gaudeixen al complex residencial i a Sant Cugat.

Fritz Bombeli

És molt tranquil, amb bona convivència i tenim tots els serveis. És com viure en un petit hotel.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









L'alcalde, Lluís Recoder, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, s'han afegit a la diada festiva i han felicitat el centre per la seva consolidació i l'alt grau de comfort que ofereix als seus residents. Fortuny ha destacat la sort que tenen els residents d'aquest complex de poder-hi viure.

Carmela Fortuny

'Las Lunas és un lloc on viu gent gran que té la sort de viure amb molta qualitat de salut i de confort.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La majoria dels residents de Las Lunas són matrimonis de gent gran, veïns de Barcelona, Cerdanyola i Sant Cugat, que s'han traslladat a aquest complex un cop els fills han abandonat la casa familiar.

El sopar de celebració d'aquest novè aniversari s'ha amenitzat amb cant coral i l'actuació d'una Tuna.