La Casa de Cultura acull durant tota aquesta setmana el Mini-saló de l'Ensenyament

Al Mini-saló de l'Ensenyament es pot conèixer tota l'oferta educativa de la ciutat

Societat

Publicat el 31/mar/03 per Vanesa

La Casa de Cultura acull des d'avui i fins el 4 d'abril el Mini-saló de l'Ensenyament, una mostra de les sortides professionals i d'estudis dels alumnes de secundària. La mostra acollirà també, els dies 3 i 4 d'abril, el bus de les professions de la UPC, que exposarà l'oferta del campus de la Politècnica a Terrassa.

L'Espai Jove de la Casa de Cultura es converteix des d'avui en una versió reduïda del Saló de l'Ensenyament de Barcelona. L'objectiu és informar, però sobretot orientar, els estudiants sobre les sortides acadèmiques i professionals al seu abast. A banda d'informar-se a través del estands de la mostra, és possible, també, rebre una atenció individualitzada a través de cita prèvia. Segons la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, l'objectiu és donar a conèixer les noves propostes educatives perquè els joves puguin afrontar el seu futur, millor preparats

Àngels Ponsa

En el Mini-saló es poden recollir les propostes més novedoses que hi hagut al Saló de l'Ensenyament


D'altra banda, i dins el Saló, els dies 3 i 4 d'abril, arribarà a la Casa de Cultura el bus dels estudis de la UPC a Terrassa per promocionar l'oferta docent d'aquesta universitat. L'autobús anirà també porta per porta pels instituts. Segons Ponsa, és bo que els estudiants puguin triar amb totes les possibilitats a la mà:

Àngels Ponsa

El Mini-saló es dirigeix a tots els joves que encara no tenen clar el seu futur acadèmic


Enguany, s'ha volgut potenciar la informació individualitzada a través de cita prèvia i els horaris de tarda es dediquen a estudiants individuals mentre que el matí està reservat a grups escolars.