La nit de Sant Joan es viu amb relativa normalitat a Sant Cugat

Els petards, protagonistes de la nit

Societat

Publicat el 24/jun/09 per Mar Castro

Sant Cugat ha viscut la nit de Sant Joan sense incidències destacades i dins la normalitat d'altres anys. Així ho han dit fonts de la Policia Local a Cugat.cat, que han explicat que s'han cremat 19 contenidors, alguns semàfors han quedat malmesos, s'ha trencat una marquesina d'autobús, un cotxe bolcat i un altre també cremat. El cos policial ha afegit que s'han produït danys als vidres d'una escola privada i als d'una escola bressol, a causa dels petards, tot i que no han volgut especificar els noms dels centres escolars.

La mesa de coordinació de la nit de Sant Joan ha estat formada per tres vehicles de l'ADF, amb set voluntaris, dos cotxes de Protecció Civil, amb sis voluntaris, així com membres del cos de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat.

L'operatiu especial ha incautat petards de tercera classe, com trons, a menors, així com diferents substàncies estupefaents en els diversos controls d'alcoholèmia i de droga que han ubicat a diversos punts de la ciutat.

Durant la nit no s'ha produït cap detenció i, tot i els danys materials, només ha resultat ferit un nen de sis anys amb lesions lleus per l'explosió d'un petard.

Des de la Policia Local valoren positivament la nit i asseguren que les incidències d'aquesta última revetlla de Sant Joan estan dins la normalitat i són similars a les d'anys anteriors.