El taller Jeroni de Moragues rebrà 20.000 euros de la Fundació La Caixa

Societat

Publicat el 8/abr/03 per Sara

El taller Jeroni de Moragues de Sant Cugat rebrà vint mil euros de la Fundació La Caixa per fomentar la inserció laboral dels discapacitats psíquics. Aquests diners serviran per reformar la planta baixa del centre que fa més de 20 anys que treballa a la nostra ciutat en la integració social de persones amb minusvalideses.

L'ajut que proporciona la Fundació La Caixa servirà per reformar el terra de la planta baixa del centre que es va fundar ara fa 30 anys. La dotació econòmica del projecte, que ha estat escollit entre 62 propostes, també servirà per consolidar aquesta tasca d'integració de les persones amb discapacitat.
El gerent del centre, Salvador Strino, explica en què es basa la seva feina:

Salvador Strino

El que fem és donar feina a aquesta nourantena de persones que tenen discapacitats


El treball dels discapacitats comprèn diferents àmbits com la neteja viària, labors de jardineria o diferents muntatges per la indústria farmacèutica. Però, finalment, el que pretén el centre és aconseguir la veritable socialització de les persones. Salvador Strino:

Salvador Strino

A mí no em preocupa que facin dues peces al dia sinó que em preocupa la integració laboral i social d'aquestes persones


El taller Jeroni de Moragues també compta amb un centre ocupacional que procura fer un seguiment individualitzat dels treballadors amb més dificultats d'integració.