Esport i cultura centren la nova programació del CMSC

Sala per a infants del Club Muntanyenc

Societat

Publicat el 14/set/09 per Anna Gonzalez

El Club Muntanyenc (CMSC) enceta una nova temporada centrada en l'esport i la cultura. Les novetats vindran de la mà de la programació trimestral dedicada a les malalties neurològiques i amb un nou servei per facilitar l'accés a la cultura a les dones. La programació estable seguirà apostant aquest curs per les activitats esportives amb infants.

Després d'un trimestre centrat en l'educació per la solidaritat, ara el CMSC dedica les seves xerrades, exposicions, activitats i projeccions de cinema a les malalties neurològiques.

Aquesta programació comptarà també amb la presentació del grup 'Anem-hi Tots', un grup de nova creació que es presentarà en societat aquest mes. El gerent del CMSC, Marc Dinarés, explica en què consisteix.

Marc Dinarés

El grup 'Anem-hi Tots' pretén acostar les activitats del club als discapacitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un altre dels eixos de la nova temporada serà el programa 'Dona i Cultura'. Aquest nou servei ofereix un espai on deixar els fills per poder gaudir d'activitats culturals de la ciutat. Dinarés explica l'objectiu d'aquest programa.

Marc Dinarés

Hem engegat el projecte 'Dona i Cultura'. Volem que les dones puguin gaudir de la vida cultural i associativa de la ciutat. Ho fem aprofitant l'espai infantil del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest servei se suma al 'Creix al Club', espai destinat a ajudar els infants de tres a 12 anys a fer els deures. Amb aquesta iniciativa, el CMSC amplia per primera vegada els seus serveis a nens menors de sis anys.