Roben material informātic per valor de 20.000 euros a l'IES Pla i Farreras

Portātils en una aula de l'IES Pla i Farreras.

Societat

Publicat el 18/set/09 per Miquel Herrada

L'IES Pla i Farreras ha denunciat tres robatoris de material informātic i audiovisual ocorreguts durant el mes d'agost, quan el centre estava tancat. El material sostret, valorat en 20.000 euros, inclou ordinadors portātils i de sobretaula, projectors i reproductors de DVD. El centre haurā d'invertir uns 50.000 euros en reposar els objectes robats i arreglar els desperfectes provocats.

Els robatoris es van produir en tres dies diferents del mes d'agost i van anar acompanyats de bretolades que van provocar danys materials a les instalˇlacions de l'IES Pla i Farreras. La direcciķ del centre ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigaciķ.

El director de l'IES, Oriol Rodķn, diu que costarā uns 50.000 euros restituir el material sostret i reparar els danys materials.

Oriol Rodķn

El material robat estā valorat en 20.000 euros. Hem hagut d'adoptar noves mesures de seguretat i restituir el material: ens gastarem 50.000 euros.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'IES Pla i Farreras havia iniciat la digitalitzaciķ dels seus estudis fa dos anys. Els ordinadors portātils sostrets, doncs, no corresponien al pla de digitalitzaciķ a les escoles engegat pel departament d'Educaciķ de la Generalitat aquest curs. Segons la direcciķ del centre, els robatoris no afectaran el normal desenvolupament del curs.