Les queixes més comunes a Sant Cugat són per contaminació acústica i la Llei de Dependència

El Síndic ha visitat l'exposició que es pot veure al Claustre

Societat

Publicat el 14/oct/09 per Núria Juanico

Les queixes més comunes dirigides des de Sant Cugat a la Sindicatura de Greuges de Catalunya estan relacionades amb la contaminació acústica i la Llei de la Dependència. Ho ha confirmat el seu responsable, Rafael Ribó, en la visita que ha fet aquest dimecres a la nostra ciutat, on ha atès nou queixes i 21 consultes. Rafael Ribó ha assistit també a la inauguració de l'exposició 'Obrim portes als Drets', que està situada al claustre del Monestir i es podrà veure fins l'1 de novembre.

Ribó ha visitat aquest dimecres la ciutat per atendre les queixes i consultes dels santcugatencs contra l'administració. Les queixes més habituals entre els santcugatencs tenen a veure amb el soroll, l'ordenació del territori i l'educació, a banda de la Llei de la Dependència, que segons el Síndic genera un gran volum de queixes al conjunt de Catalunya.

El Síndic de Greuges de Catalunya diu que les actuacions de l'administració són la queixa més habitual.

Rafael Ribó

Guanya el procediment administratiu. Darrerement han pujat els temes de la llei de dependència, de sorolls i de la renda bàsica d'emancipació per als joves.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Coincidint amb la visita, el síndic ha assistit a l'acte de presentació de l'exposició itinerant 'Obrim portes als drets', situada al claustre del Monestir. La mostra, que es pot veure fins l'1 de novembre de manera gratuïta, explica de manera didàctica la història i el funcionament de la institució.