Cugat tv, altaveu de les entitats a la Festa de Tardor

Entra a www.cugat.cat/tv

Societat

Publicat el 6/nov/09 per Miquel Herrada

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, oferirà un programa especial dedicat a la 34a Festa de Tardor. Reportatges, entrevistes i notícies ompliran de contingut el programa, que es podrà veure a qualsevol hora i des de qualsevol lloc al canal Actualitat de Cugat tv.

La televisió pública de Sant Cugat, inaugurada oficialment aquesta setmana, s'abocarà en la cobertura de la festa grossa de les entitats. Les associacions i col·lectius que hi participin seran protagonistes dels continguts del programa especial sobre la Festa de Tardor que es podrà veure al canal Actualitat de Cugat tv. Entrevistes als representants de les entitats i reportatges sobre les principals activitats organitzades ompliran de contingut el programa.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu d'aquest desplegament informatiu.

Mònica Lablanca

Cugat tv farà un ampli desplegament per donar cobertura a la Festa de Tardor. Volem ajudar a promocionar les activitats de les entitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, Cugat ràdio (91.5 FM) seguirà minut a minut totes les activitats i Cugat diari (www.cugat.cat) publicarà les principals notícies que generi la Festa de Tardor.

La participació del grup multimèdia Cugat.cat en la celebració de les entitats també serà física, amb la instal·lació d'un estand a la plaça d'Octavià diumenge al matí.