Cugat.cat bat rècords i frega els 15.000 usuaris a l'octubre

Cugat.cat és el primer diari electrònic local en català

Societat

Publicat el 12/nov/09 per Miquel Herrada

Prop de 15.000 usuaris s'han connectat a Cugat.cat a l'octubre, un 20% més que el mes anterior. Amb aquestes dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), Cugat.cat es consolida com el primer diari electrònic d'informació local en català, amb una penetració sobre la població santcugatenca que supera el 18%.

14.732 usuaris únics es van connectar a Cugat.cat durant l'octubre per accedir a Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv. Són 2.500 usuaris més que al setembre, confirmant la progressió ascendent dels últims mesos. En total, els usuaris van fer gairebé 30.500 visites i van accedir a més de 84.000 pàgines, xifres rècord que confirmen que Cugat.cat és el primer diari electrònic d'informació local en català.

Mònica Lablanca és la directora de Cugat.cat.

Mònica Lablanca

Les dades posen de manifest la consolidació del mitjà i l'interès de la ciutadania. Hem de seguir per aquest camí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb les dades d'octubre, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), la penetració de Cugat.cat sobre el seu públic objectiu -la població de Sant Cugat- supera ja el 18% i mostra una clara tendència ascendent que es confirma mes a mes.

A l'octubre, el diari electrònic generalista en català més visitat va ser l'Avui.cat, seguit de Vilaweb i el 3cat24.cat.