Els pares de l'escola de música de Valldoreix supediten el centre de dansa a la demanda i al pressupost

Un dels concerts de l'escola de música de Valldoreix

Societat

Publicat el 6/des/09 per Anna Gonzalez

Els pares i mares de l'escola de música de Valldoreix reben amb bon ulls el canvi postura de l'EMD, que finalment renovarà la concessió del centre sense incloure-hi l'ensenyament de dansa. D'aquesta manera, l'EMD deixa sobre la taula el projecte d'una escola de dansa, tot i que els pares i mares dels alumnes del centre musical creuen que el projecte s'ha d'encetar quan hi hagi pressupost, infraestructures i demanda.

Els pares i mares de l'escola de música de Valldoreix s'han felicitat pel canvi de decisió de l'EMD, tot i que reiteren els seus arguments per rebutjar, de moment, el projecte d'una escola de dansa al territori. El portaveu dels pares i mares de l'escola de música, Xavier Esteban, explica aquests motius.

Xavier Esteban

Entenem l'escola de música com un servei i ells com un negoci. Si l'EMD no té recursos per invertir no té sentit fer una escola de dansa que és més cara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Esteban ha defensat que el projecte d'escola de dansa s'ha de tirar endavant quan sigui plausible i el territori de moment té altres prioritats.

Xavier Esteban

S'ha de fer quan hi hagi demanda, capacitat de despesa i quan el projecte d'escola de música sigui més ferm.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'escola de música de Valldoreix compta amb 190 alumnes i més d'una desena de professors. L'actual concessió del centre musical no es pot prorrogar i per això cal convocar un nou concurs. Pares, oposició i els responsables de l'EMD es reuniran aquesta setmana per negociar el plec de clàusules del nou concurs de gestió de l'escola de música.