Sant Cugat es vesteix de Nadal amb l'encesa dels llums

Societat

Publicat el 9/des/09 per Anna Bernadó

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers de la ciutat. L'encesa oficial a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, ha tingut lloc aquest dimecres a la plaça d'Octavià. Un total de 217.000 bombetes de tipus LED vesteixen aquest any Sant Cugat de Nadal, un enllumenat que emet un 80% d'emissions de diòxid de carboni menys que l'any passat.

La plaça d'Octavià s'ha convertit en l'escenari de la festa d'encesa de llums, on grans i petits han gaudit d'un grup d'animació. Diversos membres de l'equip de govern han acompanyat l'alcalde, que després del tradicional compte enrere ha premut el botó que ha il·luminat cada racó de la ciutat. Els assistents a l'encesa han pogut veure com la muralla del Monestir i diversos arbres de la plaça d'Octavià ja llueixen el nou enllumenat.

Recoder ha destacat que per primer cop les 217.000 bombetes d'aquest any són LED.

Lluís Recoder

Hem completat un procés que vam iniciar al 2006 per utilitzar LED. Gastarem un 90% menys que fa tres anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els llums de Nadal estaran encesos fins el dia de Reis entre les sis de la tarda i les onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis, quan ampliaran l'horari fins les dues de la matinada.