El Quiosc.cat promociona les revistes en català durant tota la setmana

Societat

Publicat el 15/des/09 per Adria Claramunt

Promocionar les publicacions periòdiques en llengua catalana és el principal objectiu del Quiosc.cat, que durant tota la setmana ocupa l'espai cultural de la cooperativa Abacus de Sant Cugat. La mostra de revistes de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) arriba fins les 150 capçaleres de temàtica diversa amb publicacions tan conegudes com 'Cavall fort', 'Serra d'Or', 'El Temps', 'Sapiens' i 'Enderrock', entre altres.

El responsable del Quiosc.cat, Roger Rovira, ha explicat la finalitat d'aquesta iniciativa que es mou contínuament pel territori dels Països Catalans promocionant prop de 150 publicacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Roger Rovira

Quiosc.cat és un gran quiosc de revistes en català i és una eina per promocionar-les per tot el territori dels Països Catalans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Rovira ha explicat que els santcugatencs que comprin o es facin subscriptors d'alguna revista del Quiosc.cat es beneficiaran de diferents avantatges.

Roger Rovira

Tota la gent que compri o faci una subscripció rebrà un lot de revistes d'obsequi i una reducció del 50% del preu en el cas de les subcripcions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








El Quiosc.cat romandrà obert a la planta superior de l'establiment Abacus de la plaça d'Octavià fins aquest diumenge.