La plataforma ProBici, partidària de limitar les bicicletes a l'eix de vianants en horari comercial

La plataforma demana reforçar els carrils bici a la ciutat

Societat

Publicat el 16/des/09 per Anna Bernadó

L'associació ProBici reitera que s'hauria de restringir la circulació de bicicletes per l'eix de vianants en horari comercial. La plataforma ha fet arribar la petició al consistori per a l'elaboració del futur Pla de Mobilitat. ProBici reconeix que hi ha problemes quan transiten ciclistes i vianants, i demana que es finalitzin els carrils bici del centre perquè les bicicletes tinguin una alternativa per circular per la ciutat.

ProBici considera que entre les nou del matí i les dues de la tarda, i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre els ciclistes no haurien de circular pels carrers de vianants. Una demanda que han reiterat en diverses ocasions i han fet arribar a l'Ajuntament perquè consti en el Pla de Mobilitat, que estarà enllestit d'aquí a un any.

Christian Amer és membre de la plataforma local.

Christian Amer

Nosaltres demanem que s'acabin els carrils del centre i que l'eix de vianants no s'utilitzi per a les bicicletes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'alternativa per les bicicletes, segons Amer, són els nous carrils bici que van per la Rambla del Celler i la Rambla de Can Mora. La plataforma també ha demanat al consistori que els carrils del centre de la ciutat s'acabin, es reforcin i no se situïn a les voreres, que estiguin segregats.