Esade valora positivament el seu primer any a Sant Cugat, però denuncia actes vandàlics

Societat

Publicat el 4/feb/10 per Marc Sala

Esade fa una valoració molt positiva del seu primer any a Sant Cugat. L'escola de negocis ha enfortit la col·laboració amb el món empresarial establint sinergies entres els estudiants i les 40 empreses d'EsadeCreàpolis. Tot i això, els responsables del centre denuncien actes vandàlics contra els vehicles estacionats a les zones properes al campus i en responsabilitzen alguns veïns, descontents amb els problemes per aparcar que provoca el campus.

El director executiu de programes universitaris d'Esade, Carlo Gallucci, ha repassat en una entrevista a Cugat.cat el primer any d'activitat del campus santcugatenc, que compta amb 1.400 alumnes. El balanç d'aquests 12 mesos és molt positiu, tot i que la implantació de l'escola de negocis a la nostra ciutat va provocar un debat sobre la mobilitat a la zona i alguns veïns del barri de l'Eixample Sud es van queixar dels problemes de congestió i falta d'aparcament.

Gallucci ha insistit en què Esade vol ser un 'bon veí' i assegura que l'escola de negocis ha fet esforços per minimitzar el seu impacte. Tot i aquest esforç, l'escola ha denunciat diversos actes vandàlics contra els vehicles d'estudiants i treballadors del centre, una qüestió que ja està en mans de les autoritats.

Carlo Gallucci

Hem estat bons veïns, però alguns no ho han estat. Ens han malmès cotxes de la zona i ho hem denunciat a les autoritats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La participació de l'escola negocis en el projecte de l'Institut Europeu de Tecnologia i la creació d'un clúster farmacèutic entre Sant Cugat i Cerdanyola són alguns del projectes generadors de coneixement que Gallucci ha posat com a exemples per sortir de l'actual crisi econòmica. A banda d'aquests projectes, una de les principals fites d'aquest primer any ha estat l'establiment de sinergies entre els estudiants universitaris i les empreses d'EsadeCreàpolis.

Carlo Gallucci

El món empresarial ara el tenim més a prop físicament. Funciona millor del què esperàvem, s'estant creant sinergies immediates.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








Esade és, segons el Financial Times, una de les millors escoles de negocis del món.