Cugat.cat retransmet en directe els Premis Ciutat de Sant Cugat

Cugat.cat ha retransmès en directe diversos esdeveniments ciutadans

Societat

Publicat el 26/feb/10 per Miquel Herrada

Cugat.cat torna a retransmetre en directe, aquest diumenge, la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Els internautes podran seguir la vetllada a temps real a través de Cugat diari a partir de les sis de la tarda. Cugat tv, la televisió on line de la ciutat, oferirà la cerimònia íntegra en diferit.

L'objectiu d'aquesta aposta informativa és acostar un dels esdeveniments més significatius del municipi a tota la ciutadania. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha afirmat que la intenció és oferir 'una finestra oberta al món'.

Mònica Lablanca

Volem posar el nostre granet de sorra. Volem ser una finestra oberta al món i que tothom pugui veure què passa a Sant Cugat.


Cugat.cat ja ha retransmès en directe altres esdeveniments significatius de la ciutat, com les activitats de la Setmana del Llibre, el pregó de Festa Major i actes fora de Sant Cugat, a través del sistema ‘streaming’.

Cugat tv, la televisió on line de la ciutat, permetrà reviure en diferit tota la cerimònia a través d'un nou canal monogràfic. A més, Cugat diari oferirà informació actualitzada sobre els premis i les reaccions dels guanyadors, i Cugat ràdio (91.5 FM) actualitzarà dades amb connexions als butlletins horaris.

Cugat.cat és un grup de comunicació multimèdia integrat pel diari electrònic Cugat diari, l'emissora municipal Cugat ràdio (91.5 FM) i la televisió per Internet Cugat tv. Cugat.cat és el diari electrònic líder en informació local en català, segons l’OJD.