L'estació de Sant Cugat ja disposa del nou Canal FGC

Pantalla del nou canal / Font: FGC

Societat

Publicat el 5/mar/10 per Nuria Alcala

Els usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de l'estació de Sant Cugat disposen des d'aquest dijous del Canal FGC a les pantalles instal·lades a les andanes. Les emissions tindran continguts del servei dels FGC i d'actualitat i entreteniment a càrrec de TV3. Un total de vuit estacions de la línia del Vallès compten amb aquest servei, que s'estendrà a la línia Llobregat-Anoia al llarg del 2010.

50 pantalles de televisió instal·lades en vuit estacions de la línia del Vallès, entre les quals Sant Cugat, emeten des d'aquest dijous el Canal FGC. La programació del canal combina els informatius i la informació meteorològica del canal 3cat24.cat, diferents gags de programes d'humor de TV3 i promoció de la programació de la cadena. Els continguts de les emissions es mostren en cicles de set minuts i mig seguits de 30 segons de publicitat. L'andana també compta amb un sistema d'àudio dissenyat per activar-se quan l'usuari es col·loca davant de les pantalles.

Les emissions a càrrec de TV3 s'alternen amb informació actualitzada sobre el funcionament dels FGC. En cas d'incidència lleu a la línia del Vallès, una pantalla secundària informarà sobre la situació del servei i la previsió de normalització del mateix. En cas de més de 15 minuts de retard, el Canal FGC connectarà amb el Servei d'Informació al Client per conèixer la situació de la línia, de manera que les emissions informatives i d'oci quedaran anul·lades.

A més de Sant Cugat, les estacions de Plaça Catalunya, Provença, Muntaner, Sarrià, Les Tres Torres, Rubí i Universitat Autònoma projecten des d'aquest dijous el nou Canal FGC a les seves pantalles.