El tall de subministrament elèctric afecta encara un centenar de clients, segons Fecsa

Imatge d'un carrer nevat a la Floresta

Societat

Publicat el 9/mar/10 per Miquel Herrada

Més d'una norantena de veïns de la Floresta i la zona de l'estació de Valldoreix continuen amb talls de subministrament elèctric, segons Fecsa. La companyia elèctrica, que preveu solucionar les incidències entre aquesta nit i demà al matí, ha confirmat que la caiguda de diverses línies de baixa tensió per la nevada ha provocat la interrupció del servei. Fecsa ha desplegat dues brigades d'efectius a les zones afectades i compta amb la col·laboració de la brigada de l'Ajuntament per treballar en les zones de difícil accés.

La companyia ha concretat que el nombre d'afectats puja ara a 94 clients i que el subministrament elèctric tornarà a estar en funcionament al llarg d'aquesta nit i demà al matí, però no ha concretat l'hora. Fecsa ha explicat que la caiguda de diverses línies de baixa tensió a causa de la nevada ha motivat el tall de subministre durant les últimes hores.

Els afectats s'han queixat a Cugat.cat de la manca d'informació. Escoltem els testimonis de dos florestans, Maria Rosa Valls i Joan Contijoch.

Florestans

No tenim corrent des d'ahir a la tarda: estem sense calefacció, televisió, cuina... / El problema principal és la manca d'informació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Veïns de la zona de l'estació de Valldoreix també han advertit que estan sense llum des de les 11 de la nit d'ahir i han lamentat que la companyia elèctrica no doni informació.


Al conjunt del municipi han caigut una seixantena d'arbres, que han provocat danys a cables elèctrics i mobiliari urbà i han tallat el pas a algunes vies. En les properes hores encara hi ha risc de més caigudes d'arbres pel pes de la neu i el glaç acumulat a les capçades.