Els comerços de la ciutat se sumen a la diada de Sant Jordi amb descomptes i promocions especials

Alguns establiments del teixit comercial de la ciutat ofereixen promocions especials per Sant Jordi

Societat

Publicat el 22/abr/10 per Adrià Claramunt

Els comerços i establiments de la ciutat es preparen per la diada de Sant Jordi amb ofertes i promocions especials durant tota la setmana. El detall més habitual és regalar una rosa als seus clients, tot i que alguns locals també obsequien els compradors més fidels amb llibres, sovint acompanyats de descomptes que poden arribar al 10%. Una altra de les opcions per sumar-se a la festa és posar una parada de llibres als establiments.

Entre aquests comerços que donen un valor afegit a la diada de Sant Jordi hi ha la botiga de moda femenina Sita Murt. La firma igualadina ofereix a Sant Cugat un punt d'intercanvi de llibres, així com un descompte per les seves clientes.

Ho ha explicat la treballadora de la botiga Marina Adroguer a Cugat.cat.

Marina Adroguer

Fem un homenatge als llibres amb un punt d'intercanvi. A més, donem un val del 10% de descompte que les clientes poden utilitzar fins el 5 de juny.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les perfumeries són altres establiments que aposten fort per Sant Jordi, amb descomptes i regals de roses i llibres. És el cas de Druni, que ofereix una rosa, i de Regia, que a més d'un 10% de descompte durant tota la setmana, també regalarà llibres a les clientes més fidels.

El gimnàs DIR s'implica a fons amb la festivitat i ha posat ja des d'aquest dimecres una parada de llibres al seu centre de Sant Cugat.