El barri de Sant Francesc acull la 2a jornada del Pla Educatiu d'Entorn amb dos espais temŕtics

La jornada del Pla Educatiu d'Entorn és una jornada d'activitats dedicada als més petits

Societat

Publicat el 4/mai/10 per Mar Castro

El barri de Sant Francesc acollirŕ diumenge la 2a jornada del Pla Educatiu d'Entorn. La jornada, que estarŕ dividida en dos espais temŕtics, persegueix l'objectiu de promoure un entorn de convivčncia cohesionat, cívic i participatiu entre els infants d'aquesta zona de la ciutat.

Amb el títol 'Jocs del món', la 2a jornada del Pla Educatiu d'Entorn del barri de Sant Francesc se celebrarŕ diumenge entre les deu del matí i les dues del migdia. La jornada estarŕ dividida en dos espais temŕtics, un per als més petits, a la plaça d'en Coll, i un altre per als més grans, ubicat a la plaça de Sant Francesc i a les pistes esportives de la zona.

A aquest últim espai s'hi faran jocs populars bolivians, una loteria mexicana, un taller d'henna i jocs tradicionals del Marroc i d'Ŕsia. A més, els menuts podran gaudir d'una gimcana i d'un torneig de futbol sala.

A l'altre espai, a la plaça d'en Coll, hi haurŕ un espai infantil, un taller de colors i conta-contes on cadascú podrŕ triar la seva aventura. A dos quarts de dues del migdia s'hi farŕ un concert de fi de festa amb un grup de gospel de mares de l'escola Collserola.

El director d'ŕmbit de Cultura, Esports, Educació i Joventut de l'Ajuntament, Valentí Feixas, explica l'objectiu d'aquesta 2a edició de la cita.

Valentí Feixas

Agrupar les diferents cultures del barri per mitjŕ del joc en dos espais diferenciats segons l'edat dels infants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Pla Educatiu d'Entorn del barri de Sant Francesc és un projecte educatiu que compta amb el treball conjunt de l'Ajuntament, la Generalitat, l'Associació de Veďns del Barri del Monestir, l'escola Collserola, l'institut Pla i Farreras, l'escola bressol Nostra Senyora de Montserrat i les AMPA i associacions del barri.