Detingut el responsable d'una empresa informātica de la ciutat per espionatge industrial

Imatge d'arxiu del ministeri d'Interior

Societat

Publicat el 5/mai/10 per Redacciķ / Agčncies

La Guārdia Civil ha detingut el responsable de l'empresa informātica amb seu a Sant Cugat Sowre Consulting per espionatge industrial. El proveīdor informātic presuntament hauria robat les bases de dades d'una empresa competidora de Girona per treure-li els clients amb ofertes a un preu inferior. El detingut ha quedat en llibertat a l'espera de declarar davant del jutge.

Al detingut, M.C., que continua treballant a la seu local de la companyia, se li imputen els delictes de revelaciķ de secrets, contra la intimitat de les persones, contra el secret de les telecomunicacions i de danys. La Guārdia Civil de Girona, encarregada de la investigaciķ, va detectar que el detingut entrava de forma ilˇlegal a les bases de dades de la web de l'empresa gironina per oferir als seus clients ofertes millors pels mateixos serveis informātics.

Sowre Consulting, que també té seu a Madrid i a Sevilla, és una consultoria tecnolōgica i ofereix serveis relacionats amb el desenvolupament i la implantaciķ de solucions sobre software per IMB.