Una xerrada al Terra Dolça exposa els avantatges de l'agroecologia

La professora de la Universitat de Califòrnia Clara Nicholls

Societat

Publicat el 25/mai/10 per Marc Texidó

La professora de la Universitat de Califòrnia Clara Nicholls ha ofert aquest dilluns al vespre la xerrada 'L'agroecologia contra l'agronegoci' a l'espai gastronòmic Terra Dolça. Nicholls ha explicat que l'agroecologia és aquella que no utilitza productes químics i que permet assolir objectius socials. En aquest cas, els agricultors, tant petits com grans productors, poden treballar sota condicions climatològiques extremes com huracans i sequeres.

La professora de la universitat de Califòrnia Clara Nicholls ha afegit que per aplicar una tècnica com la de l'agroecologia cal un canvi polític que permeti i fomenti noves formes de treballar, així com la demanda dels consumidors.

Clara Nicholls

Van pel camí correcte, necessitem polítics, polítiques agrícoles que donin suport a aquesta agricultura. A més, també hi ha d'haver consumidors conscienciats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La xerrada 'L'agroecologia contra l'agronegoci' ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça i ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones.