Sant Cugat Empresarial demana una revisió del pla urbanístic del Parc de l'Alba després de la sentència del TSJC

El Sincrotró Alba forma part del Centre Direccional de Cerdanyola

Societat

Publicat el 1/jul/10 per Jaume Blanche

Sant Cugat Empresarial considera que és el moment de redreçar el planejament urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el declarés parcialment nul. L'entitat empresarial considera que s'ha d'aprofitar aquest fet per revisar-lo, i canviar-ne alguns aspectes com una reducció de les parcel·les mínimes, que consideren poc viables i excessives pel context de les necessitats industrials.

Després d'analitzar la sentència del TSJC, les associacions Sant Cugat i Cerdanyola empresarial van reunir-se per revisar el planejament urbanístic del Parc de l'Alba, que tot i ser declarat nul, s'ha recorregut i elevat a instàncies superiors. Ambues entitats empresarials creuen que s'ha d'aprofitar la situació actual per reajustar-ne algunes de les seves característiques per optimitzar-ne el seu futur funcionament. Un exemple és la reducció de les parcel·les, que estaven pensades en 10.000 metres quadrats.

Ho explica el president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

L'entorn té un gran futur, i hem d'aprofitar la sentència per ajustar el planejament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






D'altra banda, Sant Cugat Empresarial dóna suport a la iniciativa de la Generalitat d'unificar els sis centres tecnològics avançats en una Aliança Tecnològica de Catalunya. A més, proposa fer-ne seu el territori del Triangle d'Innovació de Catalunya.