Mig centenar de joves santcugatencs participen a l'Acampada Jove que les JERC celebren a Arbúcies

Societat

Publicat el 16/jul/03 per Eugènia

Èxit de participació dels santcugatencs a l'Acampada Jove que organitza les JERC a Arbúcies. Mig centenar de joves viatjaran aquest cap de setmana des de Sant Cugat a la comarca de La Selva per gaudir d'aquesta cita que combina activitats lúdiques i de reflexió al voltant de la identitat dels Països Catalans.

Seran tres dies de debat polític i social des d'on es vol alçar un crit a favor del catalanisme i en contra del feixisme i la violència. La cultura i l'esport també hi seran presents a través de tallers, teatre i projeccions de documentals. El plat fort de la programació però, el constituiran els concerts, ja que enguany es donaran cita grups com els Pets, Elèctrica Dharma, Obrint pas o Gerard Quintana. Tot això ha provocat que a Sant Cugat pràcticament s'hagin esgotat el mig centenar d'entrades de què es disposava. Eduard Anguita, membre de la JERC explica que a la resta de la comarca l'èxit ha estat similar.

Eduard Anguita

En el conjunt de la comarca estem molt satisfets ja que fins i tot en localitats on veníem poques entrades, aquest any les hem esgotat.


Així mateix, la militància santcugatenca de la JERC també participarà activament en l'organització de la trobada aportant una quinzena de persones. Concretament, els joves santcugatencs s'ocuparan de la carpa d'ensenyament públic però especialment de la carpa Tio Canya, com explica Eduard Anguita.

Eduard Anguita

La carpa Tío Canya l'hem estat portant des de Sant Cugat i bona part dels nostres militants en seran responsables.


Aquest any, el recinte presenta importants millores ja que hi haurà dutxes, lavavos i espai suficient per a 8,000 persones a la zona d'acampada. A més, el poble ha posat a disposició dels joves diversos equipaments municipals.