L'Ajuntament regala senyeres en motiu de la Diada de l'Onze de Setembre

Senyera (Imatge d'arxiu)

Societat

Publicat el 7/set/10 per Miriam Piñol

L'Ajuntament ofereix gratuïtament senyeres als santcugatencs que ho vulguin per la Diada de l'Onze de Setembre. La iniciativa que porta realitzant-se des de fa quatre anys tindrà enguany un especial caire reivindicatiu a causa de la polèmica arran de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut. Les senyeres es poden aconseguir a l'edifici consistorial.

Les senyeres que es reparteixen per engalanar el balcó dels santcugatencs tenen unes mides de 100 centímetres per 80 i es poden recollir a l'ajuntament de vuit del matí a dos quarts de nou del vespre fins a exhaurir existències. També estan disponibles a les oficines dels districtes, tot i que només es pot recollir una per família.

El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha valorat la iniciativa.

Jordi Puigneró

Enguany que hem tingut la patacada del Tribunal Constitucional i la manifestació del 10 de juliol, treure la senyera és una bona forma de protestar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament també complirà amb el seguit d'actes institucionals previstos per aquest dissabte com l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova i la hissada de la senyera a la plaça de la Vila.