Èxit de donacions i participació en la tómbola de l'AFAV

Imatge de la Tómbola

Societat

Publicat el 18/set/10 per Laura Mont

La delegació local de l'Associació Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV) ha repartit fins a 700 premis aquest dissabte amb la tradicional tómbola benèfica per a recaptar fons per a les activitats de l'entitat. Nits en hotels de la ciutat, pernils i joguines són només alguns dels regals que s'han repartit i que provenen de les donacions de comerços de Sant Cugat. Enguany, a més, s'ha celebrat el sorteig d'una pilota signada per a tots els jugadors de l'Espanyol i d'una samarreta del jugador del Barça Gerard Piqué, que la signarà a l'afortunat.

L' AFAV ha repartit durant aquest dissabte a la plaça dels Quatre Cantons fins a 700 premis en la 9a edició de la tómbola benèfica que recull diners per a les iniciatives d'aquesta entitat. La presidenta de l'Associació de Familiars d'Alzheimer, Isabel Martínez, valora la resposta dels santcugatencs.

Isabel Martínez

Hem rebut uns 700 regals, que és molt per la qüestió de la crisi. La gent està responent molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els regals poden ser gastrònomics, com melons i pernils, o bé electrodomèstics, joguines i nits en hotels de la ciutat, entre molts d'altres. Els premis estan distribuïts en tres categories i es reparteixen segons el valor de la butlleta adquirida, que pot ser de 5, 10 o 20 euros. A més, enguany, se sorteja una pilota signada per totes els jugadors de l'Espanyol i una samarreta del jugador del FCB Gerard Piqué, que la signarà personalment al guanyador.

Els beneficis de la iniciativa es destinen a les activitats de l'AFAV. Aquesta entitat ofereix formació i suport psicològic als familiars i activitats per als malalts, a més de difondre a la resta de ciutadans la malaltia d'Alzheimer, especialment entre el jovent.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la implicació de Sant Cugat en l'ajuda als afectats d'Alzheimer.

Lluís Recoder

A Sant Cugat, que és una ciutat molt cívica tenim més d'una associació que donen suport a famílies i malalts i afavoreixen la recerca de cures.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tómbola benèfica està emmarcada dins els actes de commemoració del Dia Internacional del Alzheimer, que tindrà lloc aquest dimarts. El programa d'activitats es completa amb una conferència sobre la malaltia a càrrec del coordinador de la Unitat de Geriatria de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, el Doctor Salvador Altimir. A més, l'últim dimarts del mes, la tècnica i pedagoga de l'AFAV, Rosalina Sicard, farà una xerrada sota el títol 'Conviure amb l'Alzheimer' al Centre Cívic de Mira-sol.