L'inspector policial en cap, Josep Maria Escarré, atribueix la inseguretat de la Floresta a 'problemes de convivència'

Josep Maria Escarré a l'estudi de Cugat ràdio

Societat

Publicat el 2/oct/10 per Núria Juanico

L'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, atribueix la inseguretat ciutadana a la zona de l'estació de la Floresta a 'problemes de convivència entre veïns'. Segons Escarré, la policia no ha rebut denúncies de fets delictius a la zona i la problemàtica és fruit de situacions conflictives entre alguns florestans.

Els veïns de la Floresta es van queixar d'inseguretat al consell de districte de setembre, arran d'una baralla entre una trentena de persones a la zona de l'estació que va acabar amb un gos mort a ganivetades. A més, alguns florestans van lamentar l'aparició de cartells insultants i de pintades a les cases particulars de dos veïns.

Segons l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, la inseguretat ciutadana és fruït d'una mala convivència entre grups de persones que pensen diferent i que mantenen relacions conflictives. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Escarré

Hi ha un conflicte de convivència arran de les relacions interpersonals entre persones que pensen diferent. Això crea situacions conflictives.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Escarré ha afirmat que la presència policial a la Floresta és permanent i que les forces de seguretat de la ciutat han iniciat treballs de mediació entre els implicats.