El 'Tot Sant Cugat' celebra amb milers de santcugatencs 25 anys d'implicació a la ciutat

Societat

Publicat el 2/oct/10 per Núria Juanico

El 'Tot Sant Cugat' ha celebrat els 25 anys acompanyat de milers de santcugatencs i d'una desena d'entitats de la ciutat. La plaça d'Octavià s'ha convertit aquest dissabte en l'escenari de la festa d'aniversari, que ha acollit actuacions, tallers i concerts per a grans i petits. A més, la celebració ha servit per recaptar fons que Càritas destinarà a ajudes alimentàries.

La celebració ha donat el tret de sortida a dos quarts d'onze del matí amb una cercavila pels carrers de la ciutat on han participat grups de folklore de la ciutat com els Bastoners de Sant Cugat, els Castellers i el grup de percussió Karabassà. Al punt del migdia, els responsables del setmanari local han bufat les espelmes juntament amb l'alcalde, Lluís Recoder, i altres personalitats de la ciutat.

La festa ha seguit al llarg de la tarda amb una cantada de caramelles, tallers de dansa i sardanes i el concert del grup santcugatenc La Porta dels Somnis. A més, durant tot el dia la plaça ha acollit jocs i parades amb l'objectiu de recaptar fons per a Càritas, que es destinaran a ajudes alimentàries.

L'editor del 'Tot Sant Cugat', Ramon Grau, ha subratllat la implicació ciutadana del setmanari i ha valorat la resposta santcugatenca en la festa d'aniversari. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Grau

És un mitjà molt viu i som un servei a la ciutat. Ha estat una festa molt intensa, ens ha sorprès la participació solidària

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els Diables de la ciutat s'han encarregat de cloure la festa amb un piromusical a tres quarts d'onze de la nit. La festa solidària ha recollit diners per a un miler de quilos d'arròs i de llegums i un miler de litres d'oli que Càritas utilitzarà en el seu programa d'ajudes alimentàries.