Un projecte de la UPC a Sant Cugat rep la distinció de Campus d'Excel·lència Internacional

El projecte ha comptat amb l'ajuda de la UPC de Sant Cugat

Societat

Publicat el 21/oct/10 per Quim Sala

El ministeri d'Educació ha premiat la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb el distintiu de Campus d'Excel·lència Internacional 2010. El projecte presentat per la UPC sobre l'eficiència energètica i les energies renovables ha comptat amb la participació del centre de recerca de la UPC de Sant Cugat. La quantitat econòmica que rebrà la UPC és de tres milions d'euros.

El director de la UPC, Joan Puigdomènech, ha assegurat que la filosofia d'actuació del centre es basa en formar arquitectes amb mirades sostenibles. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Hem reduït el consum d'energia i de recursos per fer funcionar l'escola. L'arquitecte que surt d'aquesta escola porta incorporat aquest tipus de discusió en la seva manera de fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Universitat de Barcelona (UB), la Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat de Lleida (UdL) també han rebut el reconeixement de Campus d'Excel·lència Internacional 2010, mentre que la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ha obtingut la distinció de Campus d'Excel·lència d'àmbit regional.

A la convocatòria d'enguany, s'hi han presentat 22 propostes de tot l'Estat espanyol.